ALGEMENE VOORWAARDEN

Levertijd en verzendkosten

We werken zorgvuldig en doen ons best de bestelling zo snel mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Het zal niet altijd lukken om dit na te komen, soms zijn producten bijvoorbeeld niet voorradig en kan de levering iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte. 

Retourneren


Ontevreden over Storytellers? Je hebt 14 dagen de tijd om aan te geen dat je een ongebruikt spel wilt retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het spel. Wanneer je meerdere artikelen in een keer bestelt hebt, dan gaat deze termijn lopen nadat je het laatste artikelen hebt ontvangen. Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Is het spel beschadigt bezorgd? Ook dan kun je ons binnen 14 dagen na ontvangst laten weten dat je het spel wilt retourneren en/of vervangen.

Laat ons binnen 14 dagen na ontvangst weten dat je het spel wilt retourneren en/of vervangen door te mailen naar info@storytellers.nl onder vermelding van je gegevens (naam en bezorgadres). 

Nadat je kenbaar hebt gemaakt gebruik te willen maken van je herroepingsrecht dien je het spel binnen 14 dagen retour te sturen. Je moet hierbij kunnen bewijzen dat je het spel op tijd hebt teruggestuurd, bijvoorbeeld door een verzendbewijs.

Het spel retourneer je, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking. Laat in ieder geval duidelijk zien dat het om jouw pakketje gaat door de pakbon erbij te doen of jouw naam en ordernummer op een briefje te schrijven en deze bij te voegen.


Retourneren kan naar het volgende adres:

Kruisbergseweg 150, 7009BT, Doetinchem
Dit adres is geen bezoekadres.

Verzendkosten retourneren

Wanneer je gebruikmaakt van je herroepingsrecht en het spel retourneert dien
je deze zelf te betalen. We vergoeden deze kosten niet.

Teruggave aankoopbedrag

Wanneer we tijdig op de hoogte zijn gesteld van de wens het spel te retourneren,
we het spel hebben ontvangen, en wanneer je sluitend bewijs van complete
terugzending kunt laten zien, zullen we zo snel mogelijk en in ieder geval binnen
14 dagen het aankoopbedrag (zonder verzendkosten) terugstorten.

Storytellers vragenkaartspel Bestellen

Vragenkaartspel

Het vragenkaartenspel  kost € 34,95 excl. btw. incl. gratis verzendkosten.