Contact Stichting Tangenu

Vrijwilligerswerk voor Scholenbouw Project en alle andere project.

We hebben ons met onze activiteiten altijd gericht op het mogelijk maken van die elementaire behoefte voor de toekomst van een land in ontwikkeling. Doe vrijwilligerswerk in het buitenland en bouw scholen om de jeugd van de lokale gemeenschap te ondersteunen. Rol de mouwen op en werk samen met andere vrijwilligers en leg de basis voor de ontwikkeling van de gemeenschap. Het bouwen van scholen is de eerste stap om kinderen het onderwijs te geven dat ze verdienen.

Doe mee aan een van de vrijwilligers programma's voor scholenbouw in Afrika of reis met ons mee naar Zambia, Lusaka, Zambezi, Living Stone. Verken uw omgeving en begin te bouwen aan een betere toekomst. De lokale gemeenschap zal u eeuwig dankbaar zijn. Bereid je voor op je bouwavontuur in de meest inspirerende bestemmingen.


Mail ons

 

 


Wat kunt u doen! Door de structuur van stichting. Tangenu zijn er nauwelijks organisatie kosten, waardoor elke euro die door u gegeven wordt, rechtstreeks terechtkomt bij de weeskinderen in Zambia. Momenteel worden er circa 450 kinderen ondersteund. Met uw hulp kunnen deze kinderen ook de komende jaren naar school. We willen u daarom vragen donateur te worden. Wilt u helpen? Dit kunt u doen door uw gift over te maken op:

 


Stichting Tangenu Projecten

Kies een project dat bij jou past! En word een Donateur. Of wellicht, ga met ons mee op reis. En help mee wonderen te verrichten en stap voor stap een betere wereld creëren. Door mekaar een kans te mogen geven om te leven. En een toekomst te kunnen bouwen dat ver boven alle verwachtingen valt. 1 liefde, 1 hart, 1 ziel, 1 leven.